voor € 500,00 van de Rabobank als steun in de rug voor de werkzaamheden van de Werkgroep Beleving.

Vrijwel alle bewoners van Bentelo en omgeving zijn op de één of andere manier actief betrokken bij (het bevorderen van) de leefbaarheid en saamhorigheid in ons dorp. Wij zijn voor elkaar en kijken naar elkaar om. Noaberschap viert bij ons hoogtij!

Maar er zijn ook veel activiteiten waar enige organisatie bij komt kijken. De overkoepelende organisatie die voor de belangen van alle inwoners opkomt is de Dorpsraad Bentelo en omgeving.

De Werkgroep Beleving is één van de werkgroepen die door het organiseren van activiteiten voor alle inwoners de saamhorigheid wil bevorderen. Een van hun activiteiten is o.a. samen met de school Bentelwijz het organiseren van een grote kerstmarkt op het kerkplein op 17 december a.s., dat omgeven is door de vorig jaar aangebrachte kerstverlichting.

Om bestaande en nieuwe activiteiten mogelijk te maken is veel inzet van mensen nodig. Dat is bij ons in het dorp vrijwel nooit een probleem. Het financieren van alle activiteiten kan ook bijna altijd met gesloten beurs. De opbrengst van de ene activiteit kan de kosten van de andere activiteit bijna altijd wel dragen.

Toch is een steuntje in de rug altijd welkom. De cheque van € 500,00 van de Rabobank is dan ook zeer welkom. De Werkgroep Beleving zal het geld een goede bestemming geven.