Stichting Cultuur & Sport

Bij de Stichting Cultuur & Sport Bentelo kun je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage voor een cultureel of sportief initiatief dat de Bentelose gemeenschap dient.

 

Heb je een idee voor een aanvraag maar weet je niet of het wel in aanmerking komt? Neem dan vooral contact met ons op zodat we dit samen kunnen bekijken.

 

Voor alle aanvragen geldt dat ze vooraf ingediend dienen te worden zodat de stichting niet geconfronteerd wordt met een uitgave die al gedaan is. Daarnaast moet een aanvraag algemeen, niet commercieel en relatief breed dienend zijn.

 

Voor kleinere aanvragen kan een heldere omschrijving van het doel met een financiële onderbouwing voldoende zijn, denk hierbij aan een begroting en offertes.

 

Voor de wat grotere aanvragen zien wij daarnaast ook graag een uiteenzetting van andere aangesproken fondsen, denk aan gemeentelijke en provinciale subsidies, oranjefonds, rabofonds enz. indien van toepassing. Ook moet de aanvrager bereid zijn inzicht te geven in de huidige financiële middelen.

 

De aanvrager(s) van een bijdrage kunnen worden uitgenodigd om de aanvraag mondeling nader toe te lichten bij het bestuur.

 

Je kunt je aanvraag indienen door te mailen met het secretariaat via cultuurensport@hotmail.com

 

Bij een aanvraag moet rekening gehouden worden met een beslissingstermijn van 4 weken.

Onze adverteerders

Papiercontainer op zaterdag 17 juni a.s.

Wij zijn per direct op zoek naar een handige zaterdaghulp voor de bezorging van meubels en bedden. Leeftijd 16 + Graag bellen naar 074-3761251 of

Kerstmarkt Bentelo, zaterdag 17 december van 16:00 uur tot 19:00 uur

Zaterdag 19 november van 08.30-12.00 uur staat de papiercontainer weer aan de Boekweit-straat.

Koop kamerplant en steun K.W,F. -Chorophytum comosum- Groot met ranken 5.00 Middel 2.00 Gewortelde stek 0.50 Kom op zat. 5 Nov. naar ’t Kemerink 43

Plaats een mededeling