Tennis vereniging bentelo

Welkom op de informatiepagina van T.C. de Pol.  De tennisvereniging uit Bentelo die opgericht is in 1979. Onze twee tennisbanen en bijbehorende kantine zijn gelegen aan het Burgemeester Buijvoetsplein in Bentelo. We maken deel uit van het sportcomplex de Pol.

 

Onze vereniging telt ongeveer 170 leden die op uiteenlopende manieren bezig zijn met tennis. Bij ons kun je zowel in de zomer als in de winter lessen volgen, meedoen met de competitie van de KNLTB of bijvoorbeeld alleen gebruik maken van de tennisbanen wanneer jou dat uitkomt.

 

Vanuit de vereniging worden jaarlijks de Bentelose kampioenschappen georganiseerd en houden we eens per maand een racketavond.

 

Binnenkort we ook op Facebook actief, hier kun je dan de actuele informatie vinden. Mocht je vragen hebben of lid willen worden dan kun je contact opnemen met Marloes ten Dam via tcdepol@gmail.com.

 

Link naar Tennisboekje 2019

Onze adverteerders

Kerstmarkt Bentelo, zaterdag 17 december van 16:00 uur tot 19:00 uur

Zaterdag 19 november van 08.30-12.00 uur staat de papiercontainer weer aan de Boekweit-straat.

Koop kamerplant en steun K.W,F. -Chorophytum comosum- Groot met ranken 5.00 Middel 2.00 Gewortelde stek 0.50 Kom op zat. 5 Nov. naar ’t Kemerink 43

Ik zoek een hulp voor in de huishouding, in overleg hoe vaak. Het is wel op het Zeldam. marlous@katierpluimvee.nl

Wie is een sleutel/afstandsbediening aan een koord verloren (voskampgroep staat op de achterkant). Gevonden Grondhuttenweg thv Borre. Neem dan contact op met 06-51190933.

Plaats een mededeling