Tennis vereniging bentelo

Welkom op de informatiepagina van T.C. de Pol.  De tennisvereniging uit Bentelo die opgericht is in 1979. Onze twee tennisbanen en bijbehorende kantine zijn gelegen aan het Burgemeester Buijvoetsplein in Bentelo. We maken deel uit van het sportcomplex de Pol.

 

Onze vereniging telt ongeveer 170 leden die op uiteenlopende manieren bezig zijn met tennis. Bij ons kun je zowel in de zomer als in de winter lessen volgen, meedoen met de competitie van de KNLTB of bijvoorbeeld alleen gebruik maken van de tennisbanen wanneer jou dat uitkomt.

 

Vanuit de vereniging worden jaarlijks de Bentelose kampioenschappen georganiseerd en houden we eens per maand een racketavond.

 

Binnenkort we ook op Facebook actief, hier kun je dan de actuele informatie vinden. Mocht je vragen hebben of lid willen worden dan kun je contact opnemen met Marloes ten Dam via tcdepol@gmail.com.

 

Link naar Tennisboekje 2019

Onze adverteerders

Lieve mooie jonge konijnen te koop.voor meer informatie bel.0629223456..

Zaterdag 19 maart is er weer een klussendag op De Pol

Volgende oud papierinzameling is op zaterdag 19 maart.

Samen met mijn dochters ben ik op zoek naar een koopwoning in Bentelo. Mocht je plannen hebben tot verhuizen/ergens wat beschikbaar komen, dan… 06-83550654

Volgende oud papierinzameling is op zaterdag 22 januari.

Plaats een mededeling