2022 05 23 01 Unbelievable Logo

Projectkoor UnBelievable

Projectkoor UnBelievable is in juli 2022 ontstaan nadat Jongvolwassenenkoor Be-Lieve Bentelo het over een andere boeg wilde gooien. Met als basis een koor met een aantal vaste leden is het streven om twee keer per jaar een koorproject te organiseren. Geïnteresseerde amateurzangers kunnen per project deelnemen. Ook enthousiaste ervaren muzikanten zijn van harte welkom om het koor samen met onze toetsenist Tim van Buitenen te begeleiden. Onder leiding van onze inspirerende dirigent Tjeerd Bollmann werken we dan samen toe naar een mooi eindresultaat.  

 

Eerste project

Het eerste koorproject is een concert met als thema “Hits van Hollandse bodem”. Van smartlap tot rock, van pop tot evergreen, van Nederpop tot Engelstalig. Alles kan de revue passeren, zolang het maar van een Nederlandse artiest afkomstig is. In 6 maanden tijd gaan we nieuw repertoire instuderen, dat we uiteindelijk ten gehore zullen brengen tijdens een gezellige Hollandse avond.

 

Repetities

We repeteren vanaf 13 september iedere dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur in Bentelo (locatie volgt nog). Voor aanvang van de eerste repetitie wordt (een deel van) het bladmuziek (digitaal) verspreid. De vaste leden maken gebruik van een eigen tablet om bladmuziek te bekijken. Nieuwe deelnemers hebben de keuze om het bladmuziek digitaal of op papier te ontvangen. 

 

Concert 

Het concert zal plaatsvinden in maart 2023. De exacte datum en locatie volgen zo spoedig mogelijk. 

 

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage van het project ‘Hits van Hollandse bodem” is € 60,-. Dit bedrag dient bij de eerste repetitie te worden voldaan (contant of via tikkie). 

 

Inschrijven

Inschrijving vindt plaats door middel van het insturen van het aanmeldformulier. Daarmee verklaar je deel te nemen aan de repetities en de uitvoering(en) en ga je de verplichting aan tot betaling van de deelnemersbijdrage.

 

 

Contact
Voor vragen kan gebruik gemaakt worden van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Koor Believe 1

Onze adverteerders

Kerstmarkt Bentelo, zaterdag 17 december van 16:00 uur tot 19:00 uur

Zaterdag 19 november van 08.30-12.00 uur staat de papiercontainer weer aan de Boekweit-straat.

Koop kamerplant en steun K.W,F. -Chorophytum comosum- Groot met ranken 5.00 Middel 2.00 Gewortelde stek 0.50 Kom op zat. 5 Nov. naar ’t Kemerink 43

Ik zoek een hulp voor in de huishouding, in overleg hoe vaak. Het is wel op het Zeldam. marlous@katierpluimvee.nl

Wie is een sleutel/afstandsbediening aan een koord verloren (voskampgroep staat op de achterkant). Gevonden Grondhuttenweg thv Borre. Neem dan contact op met 06-51190933.

Plaats een mededeling