2022 05 23 01 Unbelievable Logo

Projectkoor UnBelievable

Projectkoor UnBelievable is in juli 2022 ontstaan nadat Jongvolwassenenkoor Be-Lieve Bentelo het over een andere boeg wilde gooien. Met als basis een koor met een aantal vaste leden is het streven om een of twee keer per jaar een koorproject te organiseren. Geïnteresseerde amateurzangers kunnen per project deelnemen. Ook enthousiaste ervaren muzikanten zijn van harte welkom om het koor samen met onze toetsenist Tim van Buitenen te begeleiden. Onder leiding van onze inspirerende dirigent Tjeerd Bollmann werken we dan samen toe naar een mooi eindresultaat.  

 

Tweede project

Het eerste koorproject is in mei 2023 afgesloten met een mooie uitvoering bij de Wijngaard. De avond was een groot succes. We willen dan ook graag het volgende project min of meer op eenzelfde wijze vormgeven en afsluiten.
Natuurlijk gaan we aan de slag met een ander thema. Het thema is de Golden Oldies uit de jaren 60/70. Word je blij van de Bee Gees, ABBA, Neil Diamond of The Mama’s of the Papa’s, kom dan lekker meezingen.  We gaan in 7 maanden tijd aan de slag met het instuderen van nieuw repertoire en zullen dit uiteindelijk ten gehore brengen tijdens een gezellige Golden Oldies avond.

 

Repetities

We repeteren vanaf 12 september iedere dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur bij de Wijngaard Hof van Twente in Bentelo.
Voor aanvang van de eerste repetitie wordt (een deel van) de bladmuziek digitaal verspreid. De vaste leden maken gebruik van een eigen tablet om bladmuziek te bekijken. Nieuwe deelnemers kunnen dit ook doen of er eventueel voor kiezen om die zelf af te drukken. 

 

Concert 

Het concert zal plaatsvinden in mei 2024. De exacte datum volgt zo spoedig mogelijk. 

 

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage van het project ‘Golden Oldies 60/70 is €15 euro per maand. Het bedrag wordt maandelijks geïnd (contant of via tikkie). 

 

Inschrijven

Inschrijving vindt plaats door middel van het insturen van het aanmeldformulier. Daarmee verklaar je deel te nemen aan de repetities en de uitvoering(en) en ga je de verplichting aan tot betaling van de deelnemersbijdrage.

Koor Believe 1

Onze adverteerders

Eerstvolgende papiercontainer 20 april

Papiercontainer op zaterdag 20 januari a.s.

Baklever en bloedworst HV Bentelo: vrijdag 10 November + zaterdag 11 November

Papiercontainer op zaterdag 17 juni a.s.

Wij zijn per direct op zoek naar een handige zaterdaghulp voor de bezorging van meubels en bedden. Leeftijd 16 + Graag bellen naar 074-3761251 of

Plaats een mededeling