voor Ff bijkletsen

Dodenherdenking
De dodenherdenking kon dit jaar weer fysiek plaatsvinden. Zo’n 150 personen woonden deze bijeenkomst bij. Er waren veel complimenten voor de mooie teksten van Roelof Visscher (dorpsraad) en Henk Kamp (werkgroep Beleving) en de muzikale omlijsting door Be-Lieve. Ook de herdenking bij de monumenten, de kranslegging, de muziek van het Deldensch Blaaskwartet en de toespraak van Wethouder Scholten zorgden voor waardevol moment voor alle oorlogsslachtoffers. Hartelijk dank aan alle betrokkenen!

Kruising Bentelosestraat-Kieftenweg
Naar aanleiding van het eenzijdig ongeluk op de kruising Bentelosetraat-Kieftenweg heeft de Dorpsraad aandacht gevraagd voor deze verkeerssituatie bij de gemeente en provincie om de veiligheid van deze kruising te verbeteren.

Duofiets
Op Koningsdag, Hemelvaartsdag en op zaterdag 2 juli met de midzomerfeesten heeft de werkgroep Duofiets een elektrische duofiets gehuurd. Doel hiervan is om de animo voor een duofiets in het Bentelo te onderzoeken. Wil je ervaren hoe leuk het is om samen te fietsen? Geef je dan op voor zaterdag 2 juli bij Manon Leliefeld 06-27231855.

Bentelo.info
Wist je dat je op de vernieuwde site www.bentelo.info zelf een mededeling, nieuwsbericht of foto kunt plaatsten of insturen? Neem eens een kijkje!