voor Hoffelijkheidsprijs 2023

In het jubileumjaar van HofMarketing (5 jaar!) mag dit leuke feestje natuurlijk niet ontbreken!
De Hoffelijkheidsprijs gaat over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente. Ken jij nu een persoon, een vereniging, een buurt, een bedrijf etc. die net dat stapje extra zet voor de ander? En vind jij dat diegene(n) het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Dan is dit het moment om diegene aan te dragen.

Wie verdient er volgens jou een Hoffelijkheidsprijs?

Vier categorieën

Er zijn vier categorieën; Wonen, Werken, Recreëren en De Held van de Hof. Je kan per categorie één of meerdere inbrengen aandragen.

Wonen: Welke buur, buurt, wijk of straat deed iets bijzonders dit jaar of had een goed buurtinitiatief?
Werken: Wie is (beste) werkgever van het jaar en waarom?
Recreëren: Wie heeft op toeristisch vlak écht wat toegevoegd wat van waarde is geweest voor de toeristen/recreanten/bezoekers in Hof van Twente?
HELD van de Hof: Wie is volgens jou de Held van de Hof en waarom?

Aandragen

Door middel van dit online formulier, klik hier. Kun jij jouw held door (meerdere categorieën mogelijk) aandragen. Motiveer waarom diegene(n) een Hoffelijkheidsprijs verdient.

Genomineerden

Uit alle inzendingen, wordt door een vakjury drie genomineerden per categorie bepaald. Hierna begint de stemronde. Hierbij roepen wij alle inwoners van de Hof op om te stemmen. Ook de jury brengt haar stem uitbrengen per categorie en zo worden de winnaars bepaald.

Prijsuitreiking

Tijdens de feestelijke avond op donderdag 28 september in ‘t Hoogspel in Delden, worden de winnaars gemaakt. Met uiteraard als klap op de vuurpijl, De Held van de Hof!

Het aandragen van jouw held, klik hier, kan tot 23 juni 2023.


Organisatie: HofMarketing zet zich in om Hof van Twente nog beter op de kaart te zetten. Onze ambitie is, om dat wat er al is, nog beter uit te dragen. HofMarketing is er voor ondernemers, inwoners en toeristen. Voor meer informatie en/of eventuele vragen: Leonie@hofmarketing.nl