voor Nieuwe voorzitter dorpsraad Bentelo e.o.

Graag stellen wij onze nieuwe voorzitter aan jullie voor:

Hallo, even voorstellen, mijn naam is Roelof Visscher, vanaf eind mei mag ik de nieuwe voorzitter van de dorpsraad Bentelo zijn.

Velen van u kennen mij als wijnboer van de wijngaard Hof van Twente en man van Ilse Asbreuk. Samen met Ilse hebben we sinds het jaar 2000 een wijnbouwbedrijf aan de Suetersweg in Bentelo. Ook onze zorgboerderij, waar we dagbesteding bieden aan 17 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

Toen ik onlangs gevraagd werd om voorzitter te worden van de dorpsraad hoefde ik niet lang na te denken. Me op deze manier in kunnen zetten voor ons prachtige dorp is voor mij een geweldige uitdaging. Voor het lopende jaar zal ik dit nog gaan combineren met het (gedeelde) voorzitterschap van de locatieraad Bentelo van de Heilige Geest parochie. Gezien de ontwikkelingen rondom de kerk, de aanstaande onttrekking uit de eredienst, zullen mijn werkzaamheden hiervoor langzaam afbouwen.

Ons prachtige dorp Bentelo, met haar enorme saamhorigheid, bloeiende verenigingsleven, krachtig ondernemerschap en geweldige bewoners, nog mooier maken door nieuwe initiatieven te ontwikkelen en het ondersteunen van lopende en aangedragen plannen zie ik als de belangrijkste taak van de dorpsraad. Daarnaast is de dorpsraad dé schakel tussen bewoners en gemeente Hof van Twente.

Ik hou van laagdrempeligheid, dus mocht u me willen aanspreken, schroom dan niet, pak de telefoon, schrijf een app of mail mij of één van de andere leden van de dorpsraad.

Roelof Visscher