voor Sprookjespad Bentelo wordt geopend

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ธ๐—ท๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ ๐—•๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—น๐—ผ

Op zoek naar een leuk avontuurโ€ฆ.
Dat kan vanaf zaterdag 24 juni, want dan wordt het Sprookjespad namelijk officieel geopend. Wie het Sprookjespad volgt staat een leuk avontuur te wachten. Over een klein heksje dat jullie hulp hard nodig is.

Deze gezellige wandelroute start vanaf het kerkplein. Vanaf daar staan de aanwijzingen richting het bos en zal het Sprookjespad starten. De opening wordt een echt vrolijk feestje met leuke activiteiten waaronder; een springkussen, mogelijkheid tot schminken en nog veel meer leuks. Kortom een leuke middag voor jong en oud!

๐—ฆ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ธ๐—ท๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ
De route is gemarkeerd met houten paddenstoelen, deze wijzen je de weg van object naar object. De route is ca. 1,5 km en geschikt voor alle leeftijden. Doormiddel van de QR codes en een mobiele telefoon komt het verhaal nog meer tot leven en kun je de bijhorende opdrachten uitvoeren.
Leuk om met het gezin, opa en oma, oppas, dagopvang, schoolklas of tijdens een kinderfeestje te bewandelen. (let op; niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn).

๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
Het Sprookjespad is tot stand gekomen dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Zij hebben ontzettend veel werk verricht om dit sprookje tot werkelijkheid te laten komen. Heel veel dank hiervoor.

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด
Op zaterdag 24 juni om 14.30 wordt het Sprookjespad geopend. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. De activiteiten van de feestelijke opening zullen tot 16.30 zijn.

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด
Parkeerplaats Kerk
Onze Lieve Vrouwestraat 3
7497 MA Bentelo