voor Winterwandeling Bentelo op zondag 13 maart 2022

De Winterwandeling is verplaatst naar zondag 13 maart.  Er zijn 3 wandelingen uitgezet van ca. 4 km, ca. 11 km en ca. 15 km met onderweg een rustpunt.  Wandelen in de prachtige omgeving van Bentelo. Daarbij komt dat wandelen, zeker in deze tijd, gezond is voor lijf en leden.  De organisatie is in handen van Scouting Bentelo en de Werkgroep Beleving OLV.

Startpunt is de OLV kerk in Bentelo, waar kan worden ingeschreven tussen 9.30 uur en 12.00 uur met voor elke afstand een eigen inschrijfplek.  De routes zijn beschreven. De korte route is vooral bedoeld voor ouders met kinderen.  Eindpunt is het kerkplein OLV en dit jaar niet het scoutinggebouw i.v.m. de corona situatie.

Kosten zijn € 5,00 pp en voor kinderen van 6 t/m 12 jaar € 2,50 pp inclusief een consumptie en een warme hap op de rustplek. Kinderen tot 6 jaar gratis.

Graag contante betaling bij inschrijving, want er is geen pin mogelijkheid. 

Goed schoeisel wordt aangeraden evenals het dragen van een veiligheidshesje, want de veiligheid staat voorop. Deelname is op eigen risico!

Op deze wijze kan zo veilig en verantwoord mogelijk gewandeld worden.  Dus:  kom lekker wandelen en geniet van de natuur, ook in de winter.  Graag tot zondag 13 maart.  

Van harte welkom!

Scouting Bentelo en Werkgroep Beleving OLV.