voor Winterwandeling Bentelo zondag 28 januari 2024

Winterwandeling Bentelo zondag 28

Regen of sneeuw of zon of alle drie? Wie weet! Het kan allemaal tijdens de winter-wandeling maar wandelen kan altijd. Wandel dus mee op zondag 28 januari. Er zijn 3 routes uitgezet. De korte route om Bentelo is vooral bedoeld voor (groot) ouders met kinderen. De andere routes zijn ca. 8,5 km en en ca. 12 km met een rustpunt voor een drankje en hapje. De wandelingen gaan over (on) bekende (zand)wegen en bospaden in de prachtige natuur rondom Bentelo.
Start bij de OLV kerk. Inschrijven vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur. Deelname 5 euro pp, kinderen van 6 t/m 12 jaar euro 2,50, inclusief een consumptie en versnapering.
Kinderen tot 6 jaar gratis. Graag contant want er is geen pinmogelijkheid.
Eindpunt is het Scoutinggebouw. Tegen een kleine vergoeding is daar een drankje en een hapje verkrijgbaar.
Ook dit jaar wordt de organisatie ondersteund door “De Bentelose Smurfen”: Dat zijn 10 jongens uit groep 8 van de basisschool die strijden om de FC Twente Cup door het doen van maatschappelijke activiteiten. Super! Zie elders in Kontakt voor meer info daarover. Overbodig misschien om te melden maar toch: zorg voor goed schoeisel en veiligheidshesjes. Deelname is op eigen risico. De organisatie is in handen van Scouting Bentelo en de Werkgroep Beleving. Graag tot zondag 28 januari

januari 2024